Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Categories

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Catalog de produse

List of products by brand TDV DENTAL

BENZI ABRAZIVE POLIESTER 100 BUC

Pene de lemn anatomice sunt indicate pentru uz general în procedurile de restaurare cu funcția mecanică de adaptarea matricei și / sau separarea dinților adiacenți. Pene de lemn anatomice nu au nevoie de decupaje sau ajustări sunt pentru a garanta fixarea matricei, oferind restaurări fără exces de sub-gingival și un contur perfect.

Stoc epuizat

Pene de lemn interdentare sunt indicate pentru uz general în procedurile de restaurare cu funcția mecanică de adaptarea matricei și / sau separarea dinților adiacenți. Pene de lemn inerdentare nu au nevoie de decupaje sau ajustări pentru a garanta fixarea matricei, oferind restaurări fără exces de sub-gingival și un contur perfect.

Penele transparente sunt indicate pentru uz general, în proceduri de refacere utilizând matrici transparente, cu funcția  mecanica de adaptare a matricei și / sau dinților adiacenți distincte, și funcția optică pentru a  ajuta polimerizarea rășinei în regiunea proximala. Penele reflexive nu au nevoie de tăiere și / sau ajustări  pentru a garanta fixarea matricei.

Instrument de reconstrucție a punctului de contact la reconstruirea coronara.

SPATULA FOTOPOLIMERIZARE FOTOPLUS

Banda din oțel inoxidabil  de 0,05 mm. Benzile metalice Matrix sunt indicate pentru a fi utilizate cu rasini fotopolimerizabile in restaurari de clasa a II.

Banda matrice poliester - 0.05mm x 10 mm x 15 m

MATRICI CERVICALE DIN CELULOID TRANSPARENTE PENTRU RESTAURARI CORONARE CLASA V


Discuri de hirtie Praxis sunt indicate pentru finisarea și lustruirea obturatiilor dentare