Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Categories

Catalog de produse

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

List of products by brand METASYS Medizintechnik GmbH

Reputatie la nivel mondial ca un producător de frunte de echipamente de dentare de primă clasă. Principiul orientativ și misiunea de bază a Metasys este protecția mediului.
Tehnologii de înaltă calitate protejarea noastre de rezervor de apă de la produse chimice periculoase si ajuta la evitarea unnecessar y risipa de apă potabilă.Compania a fost fondată în 1988 și a devenit unul dintre principalii furnizori mondiali de tehnologii de separare de amalgam în câțiva ani. Până în prezent, Metasys instalat mai mult de 200.000 de separatoare amalgam de peste tot în lume. Pentru a realiza cerințele clienților și ale pieței, Metasys a extins frecvent gama de produse si ofera acum solutii versatile, care acoperă toate nevoile moderne dentistr Y: gama Igiena-și dezinfectare GREEN & CLEAN pentru toate aplicațiile într-un cabinet stomatologic Compresoare de 70 l la 650 LQ soluții de aspiratie centralizate de la 1 la 5 unități dentare Dr. sisteme de aspiratie y Q de la 1 la 5 unități dentare Sisteme de igienă automate Sisteme de decontaminare apa Metasys oferă, de asemenea, un complet de pick-up si sistemul de reciclare a numit ECOTransform. Reciclare amalgam procesează deșeurile de amalgam dentar potrivit legii.

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for