Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Ace T-Flex

205,00 RON
cu TVA

T-Flex - ace rotative NiTi, de generatie a cincea, pentru canalul radicular.

Quantity :

Avantaje:

    Flexibilitate crescuta
    Rezistenta extrema la fractura
    Preparare centrata a canalului
   

Fabricate prin utilizarea unui proces unic prin care se realizeaza tranzitiile de fază cristalografica de la austenita la martensita la temperatura camerei, spre deosebire de cele ale acelor NiTi conventionale, facand acele extrem de flexibile si de rezistente la fractura
    Datorita memoriei controlate, acele urmează intotdeauna anatomia canalului, reducand astfel în mod semnificativ riscul formarii devierilor, a deplasarii sau perforarii unui canal
  

  Ca si acele de otel inoxidabil, acele T-Flex pot fi preindoite. Acesta este un avantaj crucial in cazul canalelor radiculare extrem de curbe pentru evitarea creerii pragurilor.
    Au integrata o memorie a formei. Ele previn stresul din timpul prepararii prin schimbarea formei spiralelor lor. Acestea isi recapata forma dupa tratamentul la caldura. Un proces normal de autoclavare este suficient pentru a readuce acele la forma lor originala si a regenera structurile cristalelor si rezistenta la oboseala.

Daca acul nu reuseste sa-si recapete forma după tratamentul la caldura, el este deformat plastic si astfel sporeste riscul de fractura. După inspectia vizuala, aceste ace nu se utilizeaza.

Numarul de refolosiri, care poate fi determinat de utilizator prin inspectie vizuala, este mai mare decât acela al acelor NiTi conventionale.

    Tehnica cu lungime unica - tehnica cu lungime unica, in care se utilizeaza toate acele pe toată lungimea de lucru, cu exceptia deschizatorului de orificii scurt, permite o preparare exacta si totodata exacta din punctul de vedere anatomic .

Date tehnice:

    Conicitate varf: 0.4
    Lungime: 21mm,25mm, 31 mm
    Viteza rotatie: 350 -  400 rpm
    Nivel cuplu: pana la 2.5 N cm (25 mN-m)

    Material: NiTi

    Sterilizare: 134

Prezentare:

    Ace rotative T-Flex 21mm, 25mm, 31mm - 1 blister x 6 ace

1_001.jpg

91 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category