Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Catalog de produse

Filtre active

BELACIN
0,00 RON
CEMION COLOR
0,00 RON
Nova Resin Cement Nova Resin Cement
180,40 RON 220,00 RON -18%
NOVA GLASS F CIMENT IONOMER DE STICLA
70,40 RON 80,00 RON -12%
TEMPODENT (analog Citodur) Sale
20,00 RON 25,00 RON -20%
BLUE ETCH 13g (10ml) BLUE ETCH 13g (10ml)
MATRICI METALICE EXTRA KIT MARE MATRICI METALICE EXTRA KIT MARE
80,99 RON 89,99 RON -10%

Materialele compozite nanohibride reprezintă soluţia de încredere pentru variate situaţii clinice. Acestea conţin o gamă largă de dimensiuni ale particulelor pentru realizarea creşterii componentei anorganice şi astfel obţinerea rezistenţei acestor materiale similară cu a materialelor hibride tradiţionale.

0,00 RON

Ciment silicofosfat autopolimerizabil, destinat obturatiilor estetice in zona frontala. Avantajul acestui ciment il constituie posibilitatea alegerii nuantei de culoare potrivita, si transparenta optima a obturatiei. Este indicat pentru obturatii de clasa III si V dupa Black

Stoc epuizat

Ionomer de sticla autopolimerizabil, radioopac indicat pentru restaurari clasa a I-a,a-II, a III-a, a V-a si a V-a, restaurari de bontur isi restaurari la nivelul dintilor de lapte.

0,00 RON

Ciment universal ionomer de sticla autopolimerizabil COLOR , nuantele: ALBASTRU, GALBEN, VERDE , MOV.

Compozit fluid destinat folosirii la toate tipurile de obturatii si la toate tipurile de dinti. Este disponibil in 7 culori: transparent,alb, galben, portocaliu, verde, albastru, rosu.

Ciment zincofosfatic bicomponent, sub forma de pulbere, indicat ca: baza sub obturatiile de amalgam si de compozit, material de obturatie provizoriu, cimentarea coroanelor si a puntilor.

Compozitul universal DENTLIGHT este un material estetic, fotoplimerizabil, recomandat atat pentru realizarea restaurarilor directe in zona anterioara cat si pentru cele din zona posterioara. Ideal si pentru utilizare in pedodontie.

180,40 RON 220,00 RON -18%

Ciment rasinic de generatia a treia, cu adeziune excelenta la dentina, smalt, blocuri CAD/CAm, ceramica, portelan, rasina si metal

  • priza duala, indicat si in cimentarea fatetelor si pivotilor
  • compatibilitate atat cu sistemul self-etch cat si cel total-etch
70,40 RON 80,00 RON -12%

CIS autopolimerizabil cu inalta rezistenta mecanica, ,eliberare ioni de Fluor

20,00 RON 25,00 RON -20%

Material folosit ca ciment temporar de umplere ,in cavitatea dentara ,pe parcursul tratamentul cariilor profunde.

NOU

Acid demineralizant pentru demineralizarea dentinei si smaltului inaintea aplicarii materialelor compozite, a sigilantilor de fisuri si canicule dentinare.

80,99 RON 89,99 RON -10%

Sistem de matrici circulare, transparente sau din otel, ergonomice cu sistem de fixare.  Matrice subtiri, de inalta aplicabilitate conform anatomiei spatiilor interdentare.