Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Categories

Catalog de produse

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

List of products by brand NSK-Nakanishi

MICROMOTOR PNEUMATIC NSK EX-203 Reduceri
TURBINA NSK PANA MAX2 TURBINA NSK PANA MAX2 Reduceri
1.142,02 RON
PIESA COT NSK X25
1.827,50 RON 2.150,00 RON -15%

Piesa contraunghi NSK CU MULTIPLICARE 1:5 M95L cu raport de transmisie 1:5 este o minune a preciziei, oferind fiabilitate si un zgomot redus in operare.Traditia si experienta  de la  NSK isi pune amprenta,astfel piesa contraunghi inglobeaza o serie de tehnologii de ultima ora.

Micromotor pneumatic cu racire externa cu apa. Posibilitate de reglare a turatiei si schimbare de sens. Montaj Midwest sau Borden.

SET MICROMOTOR PNEUMATIC CU PIESA DREAPTA SI CONTRAUNGHI CU PUSH BUTTON NSK - EX203

1.142,02 RON

Turbina pushbutton cu cap standard , racire prin 3 canale de aer si 1 canal de apa,turatie de lucru 480.000 rot/min.

Contraunghiurile FPB-EC: minuni de precizie, oferind siguranta si operare silentioasa, ofera o transmisie fara vibratii si reduce pierderea de energie. Sistemul de transmisie FPB-E asigura simultan delicatete si senzitivitate ridicata. Pentru confortul dvs. si al pacientului.

Contraunghiurile NSK NAC-EC: minuni de precizie, oferind siguranta si operare silentioasa, ofera o transmisie fara vibratii si reduce pierderea de energie. Sistemul de transmisie NSK NAC-EC asigura simultan delicatete si senzitivitate ridicata. Pentru confortul dvs. si al pacientului.

1.827,50 RON 2.150,00 RON -15%

PIESA COT NSK X25

Rotor de schimb pentru turbinele NSK Pana MAX