Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Categories

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Catalog de produse

List of products by brand CERKAMED

Lichid pentru largirea canalelor radiculare
Substanta activa: 17% EDTAActiunea EDTA consta in reactionarea cu componentele minerale ale tesuturilor dure din dinte. Prin absorbtia in principal a calciului din canalul radicular, EDTA-ul inmoaie tesutul si face drenarea mecanica a canalului mai usoara.

Stoc epuizat
78,00 RON 88,00 RON

Endo Prep Cream se foloseste pe durata curatarii si largirii canalului radicular. Endo Prep Cream contine EDTA, care ajuta la inmuierea canalelor calcifiate si inlatura detritusul dentinar, usurand curatarea si formarea canalelor.

Stoc epuizat
24,99 RON

Eucalyptol - Preparat pentru dizolvarea conurilor de gutaperca - 10 ml 

Stoc epuizat
37,43 RON

Solutie pentru indepartarea obturatiilor provizorii de canal, inclusiv cele continand iodoform.

Stoc epuizat

Chloraxid 2% are un efect litic in interactiune cu tesutul mort sau viu, dizolvand partea organica a stratului alunecos. Ajunge in canale si canalicule, care sunt inaccesibile pentru instrumente. Chloraxid 2% are proprietati purgative si lucreaza prin albirea tesutului dur al dintelui.

Stoc epuizat

Gluconatul de Clorhexidina este utilizat ca un produs antibacterian pentru clatirea canalelor radiculare. Este mai eficient decat hipocloritul de sodiu in distrugerea microorganismelor ca E.faecalis care sunt frecvent responsabile pentru tratamentul endodontic nereusit.

Stoc epuizat

Acidul citric 40% indeparteaza stratul alunecos de pe peretele canalelor expunand dentina  canalului radicular. Permite curatare precisa a canalului de resturile de pulpa, in vederea penetrarii sigure a materialului de obturatie.

Acidul citric este o substanta comuna in natura si este sigura pentru sanatatea umana si a mediului inconjurator. Biodegradarea sa este completa.

Stoc epuizat
44,99 RON
Produsul este destinat curatirii chimico-mecanice si tratamentul canalelor radiculare. Datorita continutului in substante lubrefiante actionarea cu instrumentele de canal este usurata si riscul de rupere a acestora in canal este minimalizat.
Actiunea EDTA consta in reactia sa cu componentele minerale ale tesuturilor dentare dure prin absorbtia de calciu din peretii canalului.
Stoc epuizat

CLACIPAST+I  contine iodoform care mareste actiunea antibacteriana si sicativa a produsului avand o radioopacitate ridicata.CALCIPAST+I se utilizeaza dupa pregatirea si uscarea canalului radicular.

Stoc epuizat

Digluconatul de clorhexidina 2% faciliteaza pregatirea canalului radicular. Datorita lubrifiantilor preparatul ajuta la introducerea instrumentului in canalul radicular.

Stoc epuizat

ISOPROPYL ALCOHOL este un solvent organic usor, care poate fi utilizat ca un lichid antiseptic sau ca agent de curatare a suprafetelor. De asemenea are proprietati de degresare si dezinfectare.

Stoc epuizat
28,99 RON

Cerneala albastra din produs se infiltreaza in orificiile canalelor radiculare si le coloreaza in albastru, astfel fiind mai usor identificarea lor si evidentierea fisurilor.

Stoc epuizat