Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Catalog de produse

Filtrare dupa

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Active filters

CARICLINZ
52,77 RON
CALCELAIT LC
52,77 RON
CALCEVIT PULBERE
26,87 RON
CALCEVIT
26,87 RON
52,77 RON

Set de geluri “CARICLINZ”: este indicat pentru dizolvarea dentinei carioase la carii medii şi rădăcini carioase fără lezarea dentine sănătoase.Gelul se foloşete cît la copii atît şi la maturi.Pentru dizolvarea dentinei carioase nu se foloseşte micromotorul dar se foloseşte un complet special de instrumente pentru prelucrarea manuală.

52,77 RON

Materialul stomatologic “Calcelait LC” se foloseste în calitate de obturaţie de bază , pansament medicamentos cu continut de Ca(OH)2 , metoda de conservare în caz de traumări, fibroze şi pulpite cronice şi acute sub obturaţii din compozit sau glasionomer şi sigilări provizorii pe termen lung. Calcelait LC se feloseşte ca coafaj indirect , liner în cavităţi profunde.

26,87 RON

Pulberea “CALCEVIT” este unicul material care conţine hidroxid de calciu sterilizat şi pur.Sterilizarea elimină prezenţa formelor sporulate. Are un conţinut crescut de hidroxid de calciu ceea ce implică un pH crescut cu un puternic efect bactericid.Este indicat pentru coafajul direct  , după efectuarea pulpectomiilor  pentru coafajul indirect în cazurile de carii profunde.

26,87 RON

Hidroxid de calciu (35%) si hidroxiapatita, ph de 12,5, radioopac, agent antibacterian datorita ph-ului crescut, stimuleaza procesul de neodentinogeneza,pulpite,gangrene,coafaje pulpare,obturatii temporare de canal,proceduri apexiene si pulpotomii.