Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Catalog de produse

Filtre active

Nova Resin Cement Nova Resin Cement
0,00 RON
CALCEVIT
26,87 RON
ENDO - PREP CREAM Sale
78,00 RON 88,00 RON
EUCALYPTOL Sale
24,99 RON
CANAL CLEAN
37,43 RON
ENDO - PREP GEL ENDO - PREP GEL
44,99 RON
0,00 RON

Ciment rasinic de generatia a treia, cu adeziune excelenta la dentina, smalt, blocuri CAD/CAm, ceramica, portelan, rasina si metal

  • priza duala, indicat si in cimentarea fatetelor si pivotilor
  • compatibilitate atat cu sistemul self-etch cat si cel total-etch
Stoc epuizat

Coroanele transparente sunt disponibile pentru dintii permanenti, în 3 dimensiuni diferite in functie de dinte pentru regiunea anterioară și în două dimensiuni pentru posterior. Sunt făcute  de o compoziție de materiale special care le face complet transparent și nu au nici o reacție chimică cu oricare dintre rășini utilizate în stomatologie.

“HAEMO STOP” este indicat ca preparat pentru uz topic cu proprietăţile  hemostatice, germicide şi analgezice, hemostază rapidă în hemoragiile  post- extracţional, post-operatorii , sîngerărilor capilare gingivale, prelucrarea buzunarilor parodontale , canalelor radiculare , alveole şi retracţiei gingivale deasemenea şi pentru impregnarea firului de retracţie.

Stoc epuizat
26,87 RON

Hidroxid de calciu (35%) si hidroxiapatita, ph de 12,5, radioopac, agent antibacterian datorita ph-ului crescut, stimuleaza procesul de neodentinogeneza,pulpite,gangrene,coafaje pulpare,obturatii temporare de canal,proceduri apexiene si pulpotomii.

Stoc epuizat

Lichid pentru largirea canalelor radiculare
Substanta activa: 17% EDTAActiunea EDTA consta in reactionarea cu componentele minerale ale tesuturilor dure din dinte. Prin absorbtia in principal a calciului din canalul radicular, EDTA-ul inmoaie tesutul si face drenarea mecanica a canalului mai usoara.

Stoc epuizat
78,00 RON 88,00 RON

Endo Prep Cream se foloseste pe durata curatarii si largirii canalului radicular. Endo Prep Cream contine EDTA, care ajuta la inmuierea canalelor calcifiate si inlatura detritusul dentinar, usurand curatarea si formarea canalelor.

Stoc epuizat
24,99 RON

Eucalyptol - Preparat pentru dizolvarea conurilor de gutaperca - 10 ml 

Stoc epuizat
37,43 RON

Solutie pentru indepartarea obturatiilor provizorii de canal, inclusiv cele continand iodoform.

Stoc epuizat

Chloraxid 2% are un efect litic in interactiune cu tesutul mort sau viu, dizolvand partea organica a stratului alunecos. Ajunge in canale si canalicule, care sunt inaccesibile pentru instrumente. Chloraxid 2% are proprietati purgative si lucreaza prin albirea tesutului dur al dintelui.

Stoc epuizat

Gluconatul de Clorhexidina este utilizat ca un produs antibacterian pentru clatirea canalelor radiculare. Este mai eficient decat hipocloritul de sodiu in distrugerea microorganismelor ca E.faecalis care sunt frecvent responsabile pentru tratamentul endodontic nereusit.

Stoc epuizat

Acidul citric 40% indeparteaza stratul alunecos de pe peretele canalelor expunand dentina  canalului radicular. Permite curatare precisa a canalului de resturile de pulpa, in vederea penetrarii sigure a materialului de obturatie.

Acidul citric este o substanta comuna in natura si este sigura pentru sanatatea umana si a mediului inconjurator. Biodegradarea sa este completa.

Stoc epuizat
44,99 RON
Produsul este destinat curatirii chimico-mecanice si tratamentul canalelor radiculare. Datorita continutului in substante lubrefiante actionarea cu instrumentele de canal este usurata si riscul de rupere a acestora in canal este minimalizat.
Actiunea EDTA consta in reactia sa cu componentele minerale ale tesuturilor dentare dure prin absorbtia de calciu din peretii canalului.
Stoc epuizat