Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Catalog de produse

Filtrare dupa

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Active filters

Proiectat pentru a stabiliza folia de diga. Dispenser cu 1,2 metri de snur, disponibil in 3 dimensiuni.

Protectie gingivala in timpul tratamentelor dentare: albire, demineralizare, microabraziune, sablare, etc; sigilarea foliei de diga; seringa 1.2 ml + aplicatoare

68,00 RON 85,00 RON -20%

Best cord NANO este un fir de retractie gingivala din bumbac, tricotat, impregnat cu clorura de aluminiu avind lungimea de 203 cm.

Hemostatic gel pentru controlul sangerarilor in timpul tratamentului dentar. Datorita faptului ca este sub forma de gel, aplicarea si controlul sunt mai precise.

“HAEMO STOP” este indicat ca preparat pentru uz topic cu proprietăţile  hemostatice, germicide şi analgezice, hemostază rapidă în hemoragiile  post- extracţional, post-operatorii , sîngerărilor capilare gingivale, prelucrarea buzunarilor parodontale , canalelor radiculare , alveole şi retracţiei gingivale deasemenea şi pentru impregnarea firului de retracţie.

52,77 RON

“Alumogel-forte”sigur şi rapid. Cu gelul de retracţie Alumogel-forte obţineţi un sulcus deschis până la limitele coletului dentar.Retracţia este reversibilă , ţesuturile nu sunt traumatizate şi o anestezie suplimentară este inutilă.Componentele care duc la retracţie şi grăbesc procesul de retracţie au efect astrigent şi hemostatic.

52,77 RON

ENDOJI N4 – solutie hemostatic capilara pentru canalele radiculare , conţine clorură de aluminiu.

Lichid pentru controlul sangerarilor in timpul tratamentului dentar.