Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Categorii

Produse de top

Produse speciale

What Client Says

Catalog de produse

Filtre active

24,99 RON

Eucalyptol - Preparat pentru dizolvarea conurilor de gutaperca - 10 ml 

Stoc epuizat
37,43 RON

Solutie pentru indepartarea obturatiilor provizorii de canal, inclusiv cele continand iodoform.

Stoc epuizat

Chloraxid 2% are un efect litic in interactiune cu tesutul mort sau viu, dizolvand partea organica a stratului alunecos. Ajunge in canale si canalicule, care sunt inaccesibile pentru instrumente. Chloraxid 2% are proprietati purgative si lucreaza prin albirea tesutului dur al dintelui.

Stoc epuizat

Gluconatul de Clorhexidina este utilizat ca un produs antibacterian pentru clatirea canalelor radiculare. Este mai eficient decat hipocloritul de sodiu in distrugerea microorganismelor ca E.faecalis care sunt frecvent responsabile pentru tratamentul endodontic nereusit.

Stoc epuizat

Acidul citric 40% indeparteaza stratul alunecos de pe peretele canalelor expunand dentina  canalului radicular. Permite curatare precisa a canalului de resturile de pulpa, in vederea penetrarii sigure a materialului de obturatie.

Acidul citric este o substanta comuna in natura si este sigura pentru sanatatea umana si a mediului inconjurator. Biodegradarea sa este completa.

Stoc epuizat

CLACIPAST+I  contine iodoform care mareste actiunea antibacteriana si sicativa a produsului avand o radioopacitate ridicata.CALCIPAST+I se utilizeaza dupa pregatirea si uscarea canalului radicular.

Stoc epuizat

Digluconatul de clorhexidina 2% faciliteaza pregatirea canalului radicular. Datorita lubrifiantilor preparatul ajuta la introducerea instrumentului in canalul radicular.

Stoc epuizat
53,39 RON 59,99 RON -11%

Material pentru obturatie radiculara temporara pe baza de hidroxid de calciu cu iodoform si p-clorofenol

Stoc epuizat

Lichid pentru clarirea canalelor

Substanta activa: hipoclorit de sodiu (5,25% clor activ)
Prezentare: sticla 400 ml

Stoc epuizat
43,18 RON

Material pentru obturatia temporara a canalelor radiculare sub forma de pasta.

Stoc epuizat

HIDROXID DE CALCIU CU IODOFORM  pentru obturatia temporara si tratarea  canalelor radiculare sub forma de pasta .

Stoc epuizat

HIDROXID DE CALCIU fara iodoform cu sulfat de bariu pentru obturatia temporara si tratarea  canalelor radiculare sub forma de pasta .

Stoc epuizat