Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

CHLORAXID 5,25% - 400ml

CHLORAXID 5,25% - 400ml

27,99 RON
cu TVA

Lichid pentru clarirea canalelor

Substanta activa: hipoclorit de sodiu (5,25% clor activ)
Prezentare: sticla 400 ml

Quantity :
Stoc epuizat

Aplicatii si proprietati:

Chloraxid 5.25% are un efect litic in interactiune cu tesutul mort sau viu, dizolvand partea organica a stratului alunecos. Ajunge in canale si canalicule, care sunt inaccesibile pentru instrumente. Chloraxid 2% are proprietati purgative si lucreaza prin albirea tesutului dur al dintelui.

  • Pe durata largirii mecanice a canalului indeparteaza reziduurile pulpei moarte
  • Curata canalul si indeparteaza stratul cleios pentru a expune dentina din canalul radicular inainte de obturatiile de canal.
  • Previne petele dentare care ar putea apare dupa obturarea unui canal care n-a fost clatit.

Instructiuni de utilizare:

Introduceti Chloraxid 5.25% in canal utilizand o seringa cu un ac astfel incat debitul de lichid sa fie directionat pe peretele canalului. Este recomandata folosirea unui ac cu perforatie pe suprafata laterala de langa varf.

Este permisa folosirea dispozitivelor sonice si ultrasonice si a pieselor contraunghi simultan in timpul lucrului la canal.

Hipocloritul de sodiu continut in produs inactiveaza imediat ce intra in contact cu substanta organica. Pe masura ce scade concentratia de hipoclorit de sodiu este necesara marirea duratei de clatire si a cantitatii de solutie utilizata.

Prezentare: flacon 400 ml

Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category