Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

ENDO SOLUTION 15% EDTA

34,99 RON
cu TVA

Lichid pentru largirea canalelor radiculare
Substanta activa: 17% EDTAActiunea EDTA consta in reactionarea cu componentele minerale ale tesuturilor dure din dinte. Prin absorbtia in principal a calciului din canalul radicular, EDTA-ul inmoaie tesutul si face drenarea mecanica a canalului mai usoara.

Quantity :
Stoc epuizat

Aplicatii si proprietati:

Actiunea EDTA consta in reactionarea cu componentele minerale din tesutul dur al dintelui. Prin absorbtia de calciu din canalul radicular, EDTA-ul inmoaie tesutul si face mai usoara drenarea mecanica a canalului.

  • ENDO-SOLUTION este utilizat la indepartarea mecanica a tesutului mort din canalele radiculare
  • Ajuta la  curatarea si drenarea canalelor radiculare, indeparteaza straturile alunecoase reveland canaliculele dentinare.
  • EDTA-ul prezent in produs, produce inmuierea stratului superficial al dentinei, in timp ce se spala ionii de calciu si magneziu permitand drenarea facila a canalului.

Instructiuni de utilizare:

Introduceti 2-3 picaturi de ENDO-SOLUTION in canalul radicular, concomitent cu actiunea mecanica a uni instrument, pentru o durata de aproximativ 30 sec. Clatiti cu ser fiziologic. Repetati procedurade cateva ori. Este recomandat folosirea solutiei  impreuna cu Chloraxid (hipoclorit de sodiu).

Prezentare: sticla 50 ml

Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category