Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

ENDO - PREP GEL

44,99 RON
cu TVA
Produsul este destinat curatirii chimico-mecanice si tratamentul canalelor radiculare. Datorita continutului in substante lubrefiante actionarea cu instrumentele de canal este usurata si riscul de rupere a acestora in canal este minimalizat.
Actiunea EDTA consta in reactia sa cu componentele minerale ale tesuturilor dentare dure prin absorbtia de calciu din peretii canalului.
Quantity :
Stoc epuizat

Aplicatii si proprietati:

Preparatul se aplica pe durata pregatirii chimice si mecanice a canalului radicular.
Cand se utilizeaza impreuna cu hipocloritul de sodiu actioneaza ca inalbitor al dintelui decilorat datorita necrozei tesutului.
Preparatul contine EDTA, care inmoaie tesutul dut prin inlaturarea sarurilor de calciu din canalul radicular calcifiat. Ajuta la curatarea si formarea mai rapida a canalului si deschide orificiile spre canalele laterale. Datorita lubrifiantilor gelul ajuta la introducerea instrumentului in canalul radicular.
 
Instructiuni de utilizare:
Dintele tratat se izoleaza cu diga. Umpleti cavitatea dintelui cu gel EDTA sau aplicati direct pe instrumentul rotativ.
Prepararea mecanica a canalului va fi finalizata prin clatirea cu solutie de hipoclorit de sodiu (de exemplu CHLORAXID).
 
Prezentare: seringa 10 ml
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category