Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Sale

SEPARATOR DE AMALGAM MULTI SYSTEM TYPE 1

12.566,40 RON
cu TVA

Sistemul MULTI SYSTEM TYPE 1 (MST 1) de către METASYS este un separator de amalgam cu două unități, cu o singură unitate

Quantity :
Ultimele produse in stoc

Sistemul MULTI SYSTEM TYPE 1 (MST 1) de către METASYS este un separator de amalgam cu două unități, cu o singură unitate, cu separator integrat de separare a aerului / apei și selecție a locului. Convinge cu expertiza tehnica acumulata de multi ani de experienta practica.

Cu o construcție modulară și o rată de separare de 98,6% (conform standardului german DIN) obținută prin pre-sedimentare și separare dinamică, MST 1 este o piatră de hotar a tehnologiei dentare moderne în servicii pentru mediu. Funcția de auto-curățare integrată reduce costul întreținerii la minimum.

BENEFICIILE MST 1 :

tehnologie dovedită: mai mult de 250.000 de unități au

fost instalate în întreaga lume optimă separare aer / apă statică vană de selecție integrată se conectează direct la vasul de spittoon foarte ușor de întreținut datorită construcției sale modulare potrivită pentru sistemele umede și uscate

1 Obiect
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category