Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

SPATULA FOTOPOLIMERIZARE FOTOPLUS

76,77 RON
cu TVA

SPATULA FOTOPOLIMERIZARE FOTOPLUS

Quantity :

Toate eforturile au fost facute de lumea stiintifica stomatologica pentru a reduce unul din principalii factori care conduc la esecurile restaurarilor cls a II-a pe baza de rasini foto: infiltrarea marginala. Este un lucru stiut ca, atunci cand primul strat de rasina este tinut sub presiune in spatiul proximal in timpul fotopolimerizarii sale, se obtin rezultate cu semnificatie statistica in reducerea infiltratiilor marginale. Instrumentele transparente Fotoplus cu cele 4 varfuri active diferite au fost proiectate in mod specific pentru aplicarea folosind aceasta tehnica.

Folosire

Selectati unul din varfurile care se adapteaza cel mai bine la cazul dvs. proximal avand in vedere ca este de asteptat sa actioneze ca un piston pe rasina dinauntrul cavitatii. Aplicati primul strat de rasina in cavitate tinandu-l sub presiune in timp ce este polimerizat.

Compozitie

  • polisulfona


Sterilizare

  • Sterilizabile in autoclav. Inainte de sterilizare, curatati cu apa si detergent enzimatic

Prezentare

  • set de 2 instrumente
200000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category