Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

PENE INTERDENTARE DE LEMN ASORTATE 100BUC

29,99 RON
cu TVA

Pene de lemn interdentare sunt indicate pentru uz general în procedurile de restaurare cu funcția mecanică de adaptarea matricei și / sau separarea dinților adiacenți. Pene de lemn inerdentare nu au nevoie de decupaje sau ajustări pentru a garanta fixarea matricei, oferind restaurări fără exces de sub-gingival și un contur perfect.

Quantity :

Selectați pana dorită apoi introduceți pana în spațiul interproximal.
 
Avertismente, precauții și restricții

Numai pentru uz profesional. Pentru a evita o înghițirea accidentală a acestui produs este necesară aplicarea unei tehnici de izolare totală a câmpului operator.Produsul are un vârf ascuțit și trebuie să funcționeze astfel încât să nu fie leziuni cauzate pacientului. Pene de lemn interdentare trebuie aruncate după fiecare pacient, în scopul de a asigura o performanță clinice mai bune și luând în considerare standardele de siguranță bio. Atunci când există alergii dovedite la oricare dintre componentele sale, produsul nu trebuie să fie utilizate.
 
Compoziție

Naturale: lemn. Colorat: coloranți reactivi .
 
Depozitarea

Penele trebuie depozitate într-un loc uscat și la adăpost de lumina soarelui.

99998 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category