Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

MATRICI CERVICALE DIN CELULOID TRANSPARENTE

0,00 RON
cu TVA

MATRICI CERVICALE DIN CELULOID TRANSPARENTE PENTRU RESTAURARI CORONARE CLASA V

Quantity :

Toate eforturile au fost facute de lumea stiintifica stomatologica pentru a reduce unul din principalii factori care conduc la esecurile restaurarilor cls a V-a pe baza de rasini foto: infiltrarea marginala. Este un lucru stiut ca, atunci cand primul strat de rasina este tinut sub presiune in spatiul proximal in timpul fotopolimerizarii sale, se obtin rezultate cu semnificatie statistica in reducerea infiltratiilor marginale . Instrumentele transparente cu matricele cervicale transparente  diferite au fost proiectate in mod specific pentru aplicarea folosind aceasta tehnica.

Folosire

Matricile cervicaleimpreuna cu spatula  sunt folosite pentru compozite de modelare în procedurile de clasa V. Cu cele cinci forme de matrici cervicale diferite, dimensiuni si flexibilitate, matricele se adapteze la regiunea cervicală a dintelui atunci când comprimat pe ea, ceea ce duce la restaurari anatomice optime și timpul de finisare redus. Transparența permite atât vizualizarea și polimerizare a compozitului.

Compozitie

  • polisulfona


Sterilizare

  • Sterilizabile in autoclav. Inainte de sterilizare, curatati cu apa si detergent enzimatic

Prezentare

  • set de 2 instrumente + matrici cervicale
99999 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category