Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

INSTRUMENT DE RECONSTRUCTIA PUNCTULUI DE CONTACT

191,94 RON
cu TVA

Instrument de reconstrucție a punctului de contact la reconstruirea coronara.

Quantity :

Informații:


Spatula de reconstructie a punctului de contact  este un instrument unic conceput pentru a construi puncte de contact în conformitate cu forma ideală și poziția în clasa II, cu restaurari compozite. Instrumentul are extremități figurau astfel încât efectul dorit este atins prin simpla aplicare a forței împotriva dintelui adiacent.Slot (1), în suprafață convexă (2) produce un file de rășină care formează punctul de contact. Spatula de reconstructie a punctului de contact este prezentat într-un kit cu două instrumente, unul fiind pentru carii moderate (S) și cealaltă pentru cavitati extinse (L). Fiecare instrument are două extremități diferite, unul fiind pentru carii meziale (3) și altul pentru cele distale (4).

Prepararea :

Un set matrice / penei este folosit pentru a aplica tehnica punct de contact, fiind recomandată în mod special, secțiune sistemul matrici convexă Unimatricea. Este necesar să aibă cel puțin un strat de compozit adaptate în mod corespunzător și la vindecat regiunea cervicală (5) înainte de aplicarea punctului de contact + aur pentru a evita orice risc de scurgere marginale.Aplicarea instrumentelor Fotoplus la această etapă este recomandat pentru a minimiza acest risc. Pentru a selecta dimensiunea instrumentul adecvat (mici sau mari), dacă nu există nici o îndoială despre asta, se recomandă să le încercați înainte de aplicarea compozit, prin introducerea vârfului în cavitatea de a decide care este cel mai potrivit pentru cavitatea în intrebare (6). Tehnica - După selectarea instrumentului, introduce o cantitate mică de compozit în cavitatea. Introduce instrumentul în cavitatea și mutați-l pe dintele adiacent, mesial - pull (7) și distal - apăsare (8), forțând matrice pentru a face contact cu ea. Photopolymerize compozit păstrarea instrumentului în poziția sa. Retragă instrumentul de cavitate.Compozitul acum polimerizat în slot menținut deja de punctul de contact. Încheierea de umplere de procedura obișnuită a cavității.
 
Compoziție


Polisulfonă.
 
Sterilizare


Autoclavabil (126 ° C, 147kPa, 16min). Înainte de sterilizare, treceți la curățarea cu apă și detergent enzimatic.
 
Avertismente, precauții și restricții


Numai pentru uz profesional. Atunci când există alergii dovedite la oricare dintre componentele sale, produsul nu trebuie să fie utilizate.Sterilizarea prin alte metode pot deteriora produsul.
 
Depozitarea
Pentru a fi depozitate într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Mod de prezentare:

 2 instrumente de reconstrucție punct de contact

100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category