Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

TURBINA BLACK PEARL ECO

TURBINA BLACK PEARL ECO

1.132,42 RON
cu TVA
Turbina Black Pearl Eco: viteza de rotatie pana la 310.000 rpm, presiunea de aer recomandata 2.5 bari, turbina pentru cupla rapida Midwest sau Borden cu cap tip  push-button fara cupla
Quantity :
Stoc epuizat

Pretul competitiv diferentiaza turbina Black Pearl Eco de competitie. Are un spray separat aer/apa si se conecteaza direct la furtun cu 3 (Borden) sau 4 gauri (Midwest). Capul sau moderat de mare face aceasta turbina versatila prin excelenta.

Un instrument clasic.

 • 310 000 rpm

 • presiune de lucru 2,5 bar

 • 1 spray apa

 • push-button

 • conexiune Midwest (4 gauri)

 • ref 1600040-001

  Tehnologii

   

  Accu-Chuck

   

  accuchuck.jpg 

   

  Precizia miscarilor doctorului trebuie transmisa pacientului fara nici un fel de interferente, de nici un fel. De aceea este atat de important ca instrumentul dvs. de lucru sa fie cat mai precis posibil. Tehnologiile de blocare si conducere in instrumentele rotative Bien Air sunt cele mai precise din piata. Si acest fapt nu este datorat norocului. Procedurile unice impun calitatea elvetiana care a castigat laudele si reputatia Bien Air: componente executate cu precizie de micron, rectificate si potrivite, pentru fiabilitate crescuta si nivele de zgomot reduse. Aceste lucururi confera instrumentului echilibrul perfect, fara nici un fel de lipsa de balans sau de vibratie. Precizia si fiabilitatea unica vi le vor face indispensabile. Si un avantaj suplimentar - frezele dvs. vor dura mai mult!

   

  Soft Push

   

   soft_push.jpg

   

  Mecanismul unic Bien Air de inserare si blocare a frezei. O usoara presiune este tot ceea ce este nevoie. Schimbarea frezei este rapida si confortabila. Mecanismul garanteaza o blocare ferma si totusi precisa.

   

Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category