Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

PIESA CONTRAUNGHI V&M L5 CU MULTIPLICARE 1:5

PIESA CONTRAUNGHI V&M L5 CU MULTIPLICARE 1:5

1.402,57 RON 1.775,40 RON -21%
cu TVA

Piesa contraunghi V&M L5 CU MULTIPLICARE 1:5  cu raport de transmisie 1:5 este o minune a preciziei, oferind fiabilitate si un zgomot redus in operare.Traditia si experienta   isi pune amprenta,astfel piesa contraunghi inglobeaza o serie de tehnologii de ultima ora.

Quantity :

Piesa contraunghi V&M L5  CU MULTIPLICARE 1:5  cu raport de transmisie 1:5 este o minune a preciziei, oferind fiabilitate si un zgomot redus in operare.Traditia si experienta   isi pune amprenta,astfel piesa contraunghi inglobeaza o serie de tehnologii de ultima ora.

Detalii produs: 

Iluminarea  prin tehnologia Dualook si cate 3 cai separate apa/aer sunt doar cateva functii care fac diferenta intre obisnuit si exceptional.

  • Push Button

  • Valva anti retractie

  • Dualook

  • Raport transmisie 1:5

  • Spray

  • Cool toucha optica 

Push Button

Miscarile medicului stomatolog, trebuie transmise cu precizie la pacient. De aceea este foarte important ca instrumentele noastre sa fie cat mai precise. Mecanismul de blocare si cel de antrenare din rotoarele V&M sunt cele mai exacte de pe piata. Procedurile unice ilustreaza calitatea Japoneza, care au adus companiei  acreditarile si reputatia sa: piese prelucrate la o precizie de microni, pentru fiabilitate sporita si nivel de zgomot redus.

Acest lucru ofera echilibrul perfect pentru instrumente, fara dezechilibre sau vibratii. Precizia lor unica si fiabilitatea le face indispensabile din orice cabinet stomatologic.

 

Spray 

Cercetarile realizate de inginerii de la NSK au demonstrat in mod concret puterea de racire superioara a sase duze de aer si de apa separate. Sistemul SPRAY, aerul disperseaza apa intr-un punct inainte de contactul cu freza, asigurand o racire eficienta.

 

Cool-touch 

NSK este singurul producator din lume care ofera un mecanism de schimbare a frezei, prin sitemul ”push-buton” care dispune de un sistem de siguranta anti-incalzire. Acest lucru reduce riscul arderii pacientilor cu capul turbinei dvs. O bila realizata din carbura de tungsten este plasata intre buton si partea de sus a mecanismului de blocare a turbinei. Aceasta absoarbe caldura in cazul unui contact atunci cand freza este in miscare. O inventie exclusiva realizata pentru confortul dvs si pentru siguranta pacientului.

 

Soft push

 

Ultima invoatie  un mecanism unic de prindere prin Bush-button pentru actionare, este nevoie doar de o apasare usoara schimbarea frezei este usoara si confortabila, garanteaza o prindere sigura si precisa.
 

Calitate Japoneza pentru confortul dvs. si al pacientilor dvs.!
99998 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category