Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

VIEDENT- TIP AH PLUS PASTA 4 + 4 ML

52,77 RON
cu TVA

Pasta pentru obturatii si sigilarea definitiva a canalelor radiculare pe baza de rasini epoxi, sistem pasta-psta, manevrare usoara, biocompatibil, fara reactii postoperatorii, neresorbabil.

Quantity :
Stoc epuizat

 Material biocomponent pe baza de rasina epoxidica, radioopac, stabilitate dimensionala.

Indicaţii:

Pasta “VIEDENT” pe bază de răşini epoxi este indicată pentru obturarea definitivă şi siglarea canalelor radiculare.

Compoziţie/Proprietăţi de bază:

Pasta “VIEDENT” - sistem (pasta-pasta), este radioopacă şi insolubilă pe bază de aminopolimer.”VIEDENT” este inert la ţesuturile dentare , se adaptează perfect morfologiei radiculare (nu are contracţie de priză), nu e toxic, are actiune bactericidă, durabil şi asigură ermetizarea canalelor şi biocompatibilitate.Pasta poate fi folosită cu conuri de gutaperca,pivoţi de argint sau titan.

Mod de folosire:

Din setul pastă-pastă se malaxeza pasta galbenă cu cea albă în cantităţi egale cu spatula pînă obţinem o masă omogenă după culoare şi consistenţă. După fiecare folosire tubul se inchide bine cu capacul de altfel se întăreşte în tub.Canalul radicular prelucrat pentru obturare se umple cu 2-3 picături pastă cu ajutorul acului lentulo sau acului miller.Pentru a evita bulele de aer din canal ,acul lentulo se introduce la apex cu micromotorul la o viteză mică.La obturarea cu conuri de gutapercă , conul se dezinfectează, usucă şi se întroduce în canal folosind (tehnica condensarii laterale). Timpul de lucru cu materialul 1-1,5 oră. Pasta “VIEDENT” se întăreşte în canal timp de 24-72 ore.

Prezentare:

tub pasta A x 4ml

tub pasta B x 4ml 

Analog: AH PLUS DENTSPLAY 

Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category