Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

VINYLIGHT - Light Body Rapid Set BMS ITALIA

VINYLIGHT - Light Body Rapid Set BMS ITALIA

172,73 RON
cu TVA

Silicon vinilpolisiloxan - 2 tuburi x 50ml + 12 varfuri mixatoare

Quantity :

Odata cu lansarea siliconului de aditie BMS DENTAL va ofera mai multe solutii cu beneficii si caracteristici convingatoare. Avand la baza o formula avansata a vinilpolisiloxanilor, noul VINYLIGHT va da posibilitatea realizarii unei amprentari precise de prima data, fara compromisuri si implicit, de a obtine restaurari indirecte cu inchidere marginala perfecta. Realizat atat pentru tehnica de amprentare in doi timpi (tehnica de spalare) cat si pentru cea intr-un singur timp (monofazica) in dublu amestec, disponibil intr-o gama larga de vascozitati – de la chitos la fluid – VINYLIGHT este un material potrivit pentru orice tip de amprenta. Materialul de consistenta chitoasã VINYLIGHT este disponibil atat in cartuse pentru malaxare si dozare automata cu ajutorul echipamentului cat si in varianta de amestecare manuala. Materialele fluide – disponibile in doua variante: cu priza normala si cu priza rapida – se amesteca si dozeaza cu ajutorul dispenserului .

Ideal atat pentru medicii dentisti cat si pentru tehnicienii dentari Materialele de amprenta polivinilsiloxan VINYL sunt excelente pentru obtinerea amprentelor de mare fidelitate si a restaurarilor indirecte corecte, cu adaptare marginala perfecta – beneficii majore pentru medicii dentisti, tehnicienii dentari si pacienti.

PREZENTARE

  • 2 x 50 ml cartuse

  • 12 virfuri mixatoare

10 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category