Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

LAMPA FOTO LUX LED

LAMPA FOTO DTE LUX I LED

475,60 RON 580,00 RON -18%
cu TVA

Lampa fotopolimerizare LED Woodpecker DTE LUX I· Rotirea capului 220 ​​de grade cap. Ne usureaza munca in timp ce avem de lucru in diferite cadrane si diferite unghiuri. Foarte usoara si usor de folosit· Un set de 50 pungute de unica folosinta: Economisiți timp autoclavare. · Ușor de schimbat acumulatorul! - acesta este un mare avantaj al acest lampi de fotopolimerizare de la woodpecker.

Quantity :

Lampa fotopolimerizare LED Woodpecker DTE LUX I

· Rotirea capului 220 ​​de grade cap. Ne usureaza munca in timp ce avem de lucru in diferite cadrane si diferite unghiuri. Foarte usoara si usor de folosit
· Un set de 50 pungute de unica folosinta: Economisiți timp autoclavare. 
· Ușor de schimbat acumulatorul! - acesta este un mare avantaj al acest lampi de fotopolimerizare de la woodpecker. Majoritatea lampilor de fotopolimerizare au integrat acumulatorul si acesta nu poate fi schimbat dupa o perioada mai indelungata. Daca observati ca dupa 1-2 ani de folosinta acumulatorul nu mai da acelasi randament ca la inceput, acesta se poate schimba foarte usor. 
· Setarea automată a programului. Intra singura in stand by.
· Ieșire stabilă de intensitate a luminii, efectul de solidificare nu este afectată de consumul de energie rămas. 
· Transfer eficient de energie electrică in lumina . O încărcare completă poate fi folosit mai mult de 400 de ori continuu sub 10s timp de lucru.
Lampa contine moduri differite de fotopolimerizare care pot fi selectate din afisajul electronic.
Pachetul contine si un piedestal, care in momentul incarcarii isi schimba culoarea.
Date tehnice:
Power input: AC100V to 240V   50Hz/60Hz
Light output: 850mW/cm² -1000mW/cm²
Net weight:230g
Dimensions:25mm×25mm×232mm

Toate produsele vin insotite de certificate de garantie, de calitate si de originalitate. 

Originalitatea fiecarui produs de la woodpecker poate fi verificat direct pe siteul producatorului. Fiecare produs contine cate un cod unic de identificare in sistem. Atentie la produsele contrafacute de pe piata!

Fiecare piesa de mana vine insotita de logo,data fabricarii, serial number (generat la fiecare produs si verificabil pe siteul producatorului -sistem anti frauda- combaterea produselor contrafacute), manual cu indicatii si contraindicatii, semnul CE (atesta certificat european), FDA document,

100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category