Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

POLIDENT SET - PASTA PENTRU PERIAJ PROFESIONAL

POLIDENT SET - PASTA PENTRU PERIAJ PROFESIONAL

POLIDENT SET - pasta de periaj profesional - 120g.

Quantity :

Pasta de lustruire “ Polident” se elibirează :

Pasta de lustruire “POLIDENT” are calităţi abrazive, pasta cu fluor care protejeaza smalţul dentar, crează o senzaţie plăcută de prospeţime în cavitatea bucală . Pasta “POLIDENT” conţine particule abrazive, excipienţi aromatizanţi.

Indicaţii/Mod de folosire:

Setul de pasta “POLIDENT” este recomandat:

POLIDENT N1(fără fluor) - pentru dizolvarea şi înlăturarea depunerilor dentare fără deteriorarea smalţului. Se recomandă pentru tratarea petelor dentare, fumători şi bolnavilor de litioză. Pasta “POLIDENT 1” se caracterizează prin acţiunea chimică şi mecanică asupra depunerilor tari pe dinţi. Pasta cu conţinut acidulos dizolvă depunerile tari, în timpul prelucrării cu ajutorul particulelor abrazive se curăţă suprafaţa dinţilor iar antisepticul protejeaza dinţii de depunerile dentare repetate.Se aplică strict o cantitate de pastă pe depunerile denatre (evitaţi contactul cu gingia) şi se lasă timp de 2-4 minute. După , care se prelucrează dintele cu o perie circulară sub presiune şi cu viteza medie. Pasta se înlătură de pe suprafaţa dintelui cu ajutorul periei şi apei.Se recomandă pacientului să clătească gura cu un amestec din bicarbonat de sodium şi să folosească pastă de dinţi cu fluor.

POLIDENT N 2 (fără fluor) - pentru înlăturarea depunerilor moi, prelucrarea smalţului înainte de restaurarea dinţilor, ermetizarea fisurilor, înălbirea dinţilor şi deasemenea pentru profilaxia cariei prin metoda de înlăturare a depunirilor dentare. Pasta “POLIDENT N2”  (fără fluor) cu ajutorul particulelor abrazive ajută la curăţirea smalţului şi fisurilor cu un risc minim de deteriorare a suprafeţei. “POLIDENT N2” conţine masa omogenă care dă pastei o consistenţă elastică. Pasta omogenă cu hidrofil permite înlăturarea usoară a  pastei cu apă. Cantitatea de pastă se aplică pe peria circulară sau pe orice instrument de curăţire. Suprafata dinţilor se prelucrează sub presiune şi viteza medie. La curăţirea fisurior deschise se prelucreaza bine suprafaţa ocluzală, pereţii şi fundul fisurii. Suprafeţele curăţite neaparat se spală cu apă şi se usucă.

POLIDENT N 3 (cu fluor) - pentru înălbirea smalţului dentar prin metoda mecanică de remineralizare şi fluorare. Calităţile de înălbire a pastei “POLIDENT N3” este determinată  de carbamidul oxigenat dînd o înalbire mai eficace. Particulele abrazive înlătură uşor depunerile moi, conţinutul de fluor şi fosfor reminerializează şi protejează smalţul dentar. Se aplică cantitatea de pastă pe dinţi şi se lasă timp de 2-3 minute. Apoi se prelucrează cu peria circulară sub presiune şi viteza medie. Pasta se curăţă cu apă şi peria de dinţi. Cursul de înălbire se calculează la 3-5 proceduri cu intervale egale între ele (e de dorit peste o zi). Întreruperea cursului de înălbire la cîteva zile nu îşi perde calitatea pînă la reluarea procedurilor. În timpul procesului de înalbire de 7-10 zile nu se recomandă folosirea productelor care coloreaza dinţii (ciai,cafea s.a.


Prezentare:

Polident N1 , N2, N3 - 40gx3  sau
Polident N1,N2,N3 - 5ml seringa

Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category