Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

COMPOZIT FOTO DENTLIGHT - TIP FILTEK Z250

COMPOZIT FOTO DENTLIGHT - TIP FILTEK Z250

Compozitul universal DENTLIGHT este un material estetic, fotoplimerizabil, recomandat atat pentru realizarea restaurarilor directe in zona anterioara cat si pentru cele din zona posterioara. Ideal si pentru utilizare in pedodontie.

Quantity :

Dentlight are contractie de priza redusa fapt care determina un risc scazut de aparitie a sensibilitatii post-operatorii pentru pacient. 

Usor si rapid de folosit
Dentlight este diponibil atat in seringi (4,5g) cat si in capsule. Timpul de fotopolimerizare este de 20 pentru majoritatea nuantelor. Restaurarile se finiseaza usor si isi pastreaza luciul timp indelungat.

Manevrabilitate excelenta
Nu curge si se modeleaza usor.

Versatilitate remarcabila
Se poate folosi atat pentru restaurarile in zona frontala cat si pentru cele in zona laterala. Este indicat atat pentru restaurarile directe cat si pentru cele indirecte.

Estetica excelenta
Compozitul universal Dentlight permite realizarea de restaurari directe rezistente, durabile, estetice. Este disponibil in 15 nuante corespunzatoare nuantelor dintilor naturali, inclusiv 2 nuante pentru pedodontie B0.5 si B1.

 

Prezentare

  • 7 x 4,5g seringi in nuantele A1,A2,A3,A3.5,B2,C2,OA2
  • 5g adeziv Dent-Light, Single Bond 2
  • 3ml gel demineralizant
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category