Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

BAIE ULTRASUNETE V&M-4830

BAIE ULTRASUNETE V&M-4830

950,00 RON
cu TVA
Baia cu ultrasunete,este un dispozitiv destinat curatarii diverselor obiecte din diferite domenii, instrumentariu . Pentru curatare,aceasta foloseste ultrasunetele de frecventa 40.000 Hz.Aceste ultrasunete reusesc sa curate in profunzime obiectele,ajungand chiar si in cele mai microscopice fisuri.
Quantity :

Baie ultrasunete, design elegant, afisaj cu LED cifre usor lizibile. Baie cu ultrasunetedestinata pentru curatare materialelor din inox, sticla, ceramica, bijuterii, etc. Baie ultrasunete cu posibilitatea de setare a timpului, siguranta in utilizare. Baia cu ultrasunetepoate fi utilizata cu succes in cabinete medicale, stomatologie, centre de cercetare sau industria auto.
Pentru o curatare si mai performanta,se recomanda ca in baie sa se introduca apa obisnuita in combinatie cu un solvent adecvat obiectului ce urmeaza a fi curatat.In cazul in care obiectul este foarte delicat,in baie se va introduce doar apa obisnuita.
Aceasta tehnologie eficienta in care sunt folosite undele sonore de inalta frecventa,asigura o curatare profunda,sigura si fara eforturi,in doar cateva minute.
Specificatii tehnice :
Capacitate: 3,00 L
Temporizator: dela 1min pana la 30 min
Temperatura de la 40 grade pana la 60 grade
Frecventa de lucru: 42 kHz
Putere: 150W/170W
Dimensiuni interior:250 x 174 x 780 mm
Alimentare: 220 V, 50 Hz
Robinet pentru evacuarea solutiei
Greutate: 3 kg
99995 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category