Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

APEX LOCATOR V&M AL-1

1.967,34 RON
cu TVA
Apex locator de ultima generatie cu design ergonomic.
Quantity :

Tehnologia  Apexului locator V&M AL-1 este caracterizata de doua principale proprietati, diferentiindu-se astfel de alte tehnologii:
1. semnal de masurare unic, de inalta frecventa
2. semnal de masurare cu amplitudine a curentului constanta
Ambele proprietati sunt sursele esentiale care confera avantajele acestei tehnologii, dupa cum explicam in continuare:
Modelul electric al canalului radicular este descris de cele mai multe ori pe scurt ca fiind o impedanta compusa dintr-o rezistenta in paralel cu un condensator. Aceasta impedanta apare intre cei doi electrozi de masurare: electrodul de pe buza (carligul) si cel de pe acul endodontic (agrafa conectata la acul endodontic). Cand un ac endo este introdus in canalul radicular, rezistenta electrica scade si capacitatea creste, pe masura ce acul se apropie de apex.
Apex locatoarele moderne se bazeaza pe masurarea valorii capacitatii. Valoarea capacitatii este mica si se modifica incet de-a lungul canalului, dar in apropiere de constrictia apicala tinde sa creasca semnificativ. Apex locatoarele multi-frecventa se bazeaza exclusiv pe masurarea capacitatii. De aceea, in cazuri in care comportamentul canalului este de asa natura incat capacitatea este aproape constanta de-a lungul canalului, doar daca acul atinge vecinatatea constrictiei apicale, masuratorile incep sa fie instabile si eronate. Semnalul de inalta frecventa emis de APEXULUI LOCATOR V&M AL-1 , cauzeaza ca impedanta canalului in zona superioara sa fie dominata de componenta rezistiva si masuratoarea sa fie intotdeauna stabila, independet de componenta capacitate. Cand acul se apropie de constrictia apicala, rezistivitatea scade iar capacitatea creste semnificativ, in consecinta masuratoarea devenind dominata de capacitatea canalului. Tehnologia APEXULUI LOCATOR V&M AL-1  este de asemenea avantajoasa in canale umede sau inundate, deoarece indica situatia de lichid in exces si atrage atentia utilizatorului asupra acestui lucru. Celelalte tehnologii arata valori care sunt considerate precise, dar fiind in realitate eronate duc la decizii false.
Toate apex locatoarele, cu exceptia APEXULUI LOCATOR V&M AL-1  masoara folosind semnale cu o amplitudine constanta a voltajului. In consecinta, pe masura ce acul endo se apropie de apex, curentul creste aproape cu 10:1. Semnificatia acestui fenomen este ca proprietatile electrofiziologice ale tesutului masurat se schimba in timpul masuratorii, si prin urmare si valorile specifice ale impedantei canalului radicular. Evident, aceasta are ca rezultat erori de masurare imprevizibile.
Tehnologia APEXULUI LOCATOR V&M AL-1  - semnal cu aplitudine constanta a intensitatii curentului, pe de alta parte, asigura ca impedanta specifica a canalului radicular masurat ramane fixa si erorile excesive nu apar.
100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category