Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

SET COROANE CELULOID 64BUC

129,56 RON
cu TVA

Coroanele transparente produse de TDV sunt disponibile pentru dintii deciduali si pentru dintii permanenti, în 3 dimensiuni diferite in functie de dinte pentru regiunea anterioară și în două dimensiuni pentru posterior. Sunt făcute  de o compoziție de materiale special care le face complet transparent și nu au nici o reacție chimică cu oricare dintre rășini utilizate în stomatologie.

Quantity :

Utilizare

Selectați numărul și dimensiunea de coroana dorita. Coroanele sunt identificate prin numărul de dinți și de dimensiunea mezio-distali. Adaptați coroana prin reducerea marjei  cu ajutorul foarfecii curbate. Umpleți coroana cu rășină dorită și se aplică pe dintele deja pregătit. Utilizarea de pene interdentare și / sau de alte ajutoare depinde de procedurile și preferințele profesionale.
 
Avertismente, precauții și restricții

Unica folosinta. Numai pentru uz profesional. Pentru a evita  înghițirea accidentală a acestui produs este necesară aplicarea unei tehnici de izolare totală a câmpului operator. Atunci când există alergii dovedite la oricare dintre componentele sale, produsul nu trebuie să fie utilizat.
 
Compoziție

Vinil clorit.
 
Depozitare

Trebuie depozitate într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Prezentare

Coroane pentru anteriori – 64 buc

Coroane pentru posteriori  - 64 buc

Coroane pentru deciduali  - 64 buc

99999 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category