Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

MATRICI SECTIONALE METALICE MINI KIT

MATRICI SECTIONALE METALICE MINI KIT

59,50 RON 70,00 RON -15%
cu TVA

DVM reprezinta  sistem de matrici sectionale , cu care se obtin contacte predictibile si precise, datorita utilizarii unor inele, matrici si pene realizate printr-o tehnologie avansata.

Quantity :

Sistemul  de matrici sectionale este  indicat pentru restaurarile de Clasa a II-a, este compus din matrici sectionale preformate si inele DVM matrix pentru atasarea acestora. Printra avantajele aduse de acest sistem in plus fata de matricile conventionale se remarca facilitatea realizarii punctului de contact si reconstructia natural anatomica a dintelui, usurinta in utilizare si confortul adus pacientului. 

Mod de folosire

Selectati, dintre cele 8 dimensiuni disponibile, pe cea care se potriveste cel mai bine cavitatii pe care doriti sa o restaurati.

Instalati matricea pe fata proximala pe care doriti s-o restaurati. In cazul unei cavitati MOD, este recomandat sa restaurati o singura fata la un moment dat. Instalati pana.

Instalati inelul DVM matrix. Folosirea sau nu a inelului, modalitatea de fixare depind in primul rand de preferintele personale si situatia clinica.

Dupa ce ati terminat restaurarea, inlaturati in primul rand inelul DVM matrix, apoi pana si in final matricea.

Pentru a obtine puncte de contact sigure este recomandat sa prevedeti o separatie anterioara a dintelui adiacent in timpul preparatiei, prin plasarea unei pene si/sau unui inel DVM matrix.

Indicatii

  • datorita convexitatii si grosimii de 0,05 mm, aceste matrici permit reconstructia perfecta a punctului de contact
  • usor, rapid si confortabil de montat pe dinte datorita sistemului de inel

Sterilizare

Inelul este sterilizabil in autoclav (126ºC, 147kPa, 16min). Inainte de sterilizare, curatati-le folosind apa si un detergent enzimatic. Matricile sunt de unica folosinta, asadar refolosirea lor poate produce contaminare incrucisata.

Mod de prezentare

  • Kit mic N.32.61: 30 de matrici asortate, inel de fixare

 

99999 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category