Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

DISCURI FINISARE DVM 10.52

DISCURI FINISARE DVM 10.52

39,36 RON 48,00 RON -18%
cu TVA

SistemulDVM pentru finisarea si lustruirea restaurarilor din compozit este compus din discuri abrazive si o mandrina care asigura agilitate la inversari laterale, si deasemenea face usoara si inlocuirea discurilor.

Quantity :

INFORMAȚII

Sistemul DVM pentru finisarea si lustruirea restaurarilor din compozit este compus din discuri abrazive si o mandrina care asigura agilitate la inversari laterale, si deasemenea face usoara si inlocuirea discurilor.

Folosire

Instalati mandrina pe contraunghi. Fixati discul in mandrina. Pentru a beneficia de rezultate mai bune, folositi discuri cu 4 rugozitati, de la cea mai rugoasa la cea mai fina. Produsul trebuie aplicat uscat, cu viteza joasa spre medie si cu atingeri intermitente.

Nu folositi discurile la turatii de peste 4000 rpm.

Sterilizare

Mandrina poate fi sterilizata la autoclava la 126ºC, 147kPa, 16min. Inainte de sterilizare, curatati-o folosind apa si detergent enzimatic. Discurile trebuie aruncate dupa folosirea la pacient, sunt de unica folosinta. Refolosirea lor poate duce la contaminare incrucisata.

Compozitie

  • Oxid de aluminiu, tereftalat de polietilena, rasina de cauciuc sintetic, aluminiu, pigmenti pe baza de apa.
  • Mandrina: metal

 

Prezentare:

  • 50 buc. discuri finisare diferite granulatii 14 mm
  • Mandrina
99995 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category