ANHIDRIN

43,19 RON
cu TVA

Soluţie pentru degrasarea şi uscarea cavităţilor şi a bonturilor.Soluţia “ANHIDRIN” este indicată pentru degresarea şi uscarea cavităţilor şi a bonturilor compatibil cu orice tip de material de obturaţie sau cimentare, deasemenea şi pentru curăţirea suprafeţelor de protezare înainte de fixare. 

Quantity :

 

Soluţia “ANHIDRIN” este indicată pentru degresarea şi uscarea cavităţilor şi a bonturilor compatibil cu orice tip de material de obturaţie sau cimentare, deasemenea şi pentru curăţirea suprafeţelor de protezare înainte de fixare. Nu are contraindicaţii putînd fi utilizat indiferent de materialul de coafaj sau de obturaţie folosit.

Compoziţie si caracteristici :

Soluţia “ANHIDRIN” uşor se evaporă , îndepărtează silmultant umezeala şi orice fel de grăsimi. Conţine excipienţi biocompatibili care protejează dentina formănd o barieră monomoleculară.La prelucrare cu soluţia “ANHIDRIN” înainte de fixarea coroanelor sensibilitatea şi durerea dinţilor dispare.Nu conţine efir dietilic şi etanol datorită acestei lipse, lichidul nu are acţiune negativă asupra ţesuturilor moi şi nu provoacă dureri la contactul lichidului cu gingia sau mucoasa. Soluţia “ANHIDRIN” este uşor de utilizat şi nu este nevoie de getul de aer. Lichidul poate fi folosit cît în stomatologia pentru maturi atît şi în stomatologia pentru copii. Folosirea soluţiei “ANHIDRIN” dă posibilitate sigură ,  rapidă şi calitativă de degresat şi uscat cavităţile şi suprafeţele de protezare înainte de fixare asigurînd o bună adeziune a cimentului de fixare. Poate fi folosit indiferent de tipul materialului de restaurare finală.

Aplicare:

Cu un bulete de vată înbibat cu soluţia “ANHIDRIN” sau cu ajutorul pipetei se prelucrează cavitatea pregătită sau suprafaţa dintelui protezat sau proteza dentară. Uscarea şi degresarea suprafeţelor se efctuiază fără ajurorul getului de aer. Folosirea jetului de aer grăbesc procesul de uscare.

Prezentare:

flacon x 20 ml

100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category