PIESA COT NSK S MAX SG 20:1

PIESA COT NSK S MAX SG 20:1

1.590,67 RON 1.871,37 RON -15%
cu TVA

Piesa contraunghi pentru chirurgie, implantologie  cu raport de transmisie(reductor) 20:1 este o minune a preciziei, oferind fiabilitate si un zgomot redus  in  operare.

Quantity :

Traditia si experienta inginerilor isi  pune   amprenta, astfel piesa contraunghi inglobeaza o serie de  tehnologii de   ultima ora.
Gama Piesa de mana chirurgicale NSK îndeplinește cerințele exigente pentru chirurgie orala moderne - acuratețe , siguranță și ușurință de utilizare . În plus față de calitățile existente, cum ar fi longevitatea , performanță de încredere și capacitate de încărcare mare , NSK Implant Piesele de mână făcut progrese semnificative în urma consultării cu Implantologists . 
Surgic XT gama de chirurgie orala de fixare este proiectat pentru a oferi medici cea mai bună vizibilitate , împreună cu ergonomie și precizie pentru procedurile cele mai dificile . Corp de titan solid și rezistent la zgârieturi
  • Piesa contraunghi chirurgie

  • Spray intern si extern aer/apa raceste cu precizie gingia si dintii prin toate duzele.

  • Sistemul cu cap tip push button este prevazut cu o    sursa de racire  acest lucru reduce riscul ca pacientii sa sufere arsuri

  • Atașament 20:1 reducere de viteze , care va funcționa la o gamă de turații de 10-2,000 rpm
  • Diametru cap Ø 2,35 mm

  • Sterilizabil pana la 135 grade C

100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category