VITADONT

52,77 RON
cu TVA

VITADONT-  pansament  cu  acţiune de regenerare a proceselor de inflamaţie în urma acţiunelor chirurgicale (chiurotaje , pungi paradontale) cu acţine hemostatică.

Quantity :

Pasta/pansament pe bază de lecitină cu vitamine si propolis pentru tratarea şi profilaxia gingivitei şi parodontitei

Indicaţii:

VITADONT-  pansament  cu  acţiune de regenerare a proceselor de inflamaţie în urma acţiunelor chirurgicale (chiurotaje , pungi paradontale) cu acţine hemostatică.

Compoziţie si proprietăţi de bază:

Vitadont  - pastă-pansament avînd la bază un complex de vitamine

  • Beta-carotin – 0,3-0,32 mg/cm
  • Vitamina E – 1-1,125 mg/cm                   
  • Vitamina C – 0,35 – 0,37 mg/cm
  • Lecitină
  • Propolis

Pasta are o acţiune antiflamatorie , antibacteriană şi anestetică. Cobinaţia universală dintre compuşii naturali şi biologici regenerează elasticitatea ţesuturilor paradonţiului. Complexul de vitamine protejează mucoasa cavităţii bucale.Componentul natural medicamentos propolis care are o acţine antibacteriană.

 

Mod de folosire:

După aplicarea pastei pe gingie se formează un strat de protecţie care are acţiune antifalamatorie şi de regenerare rapidă a ţesuturilor moi. Vitadontul se aplică pe suprafaţa mucoasă uscată , buzunarele paradontale şi mărginele cervicale După chiurotaje se efectuiază prelucrarea medicamentoasă a mucoasei după care mucoasa trebuie bine ştearsă cu un bulete de vată şi uscată cu jetul de aer apoi cu ajutorul spatulei se aplică o cantitate de pastă pe gingie.

Pansamentul medicamentos se menţine timp de cîteva ore. În caz de necesitate cursul de tratament se repetă după 10 zile.

Prezentare:

flacon x 15 g

99998 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category