Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

Sale

TEMPODENT (analog Citodur)

20,00 RON 25,00 RON -20%
cu TVA

Material folosit ca ciment temporar de umplere ,in cavitatea dentara ,pe parcursul tratamentul cariilor profunde.

Quantity :
NOU

Material folosit ca ciment temporar de umplere ,in cavitatea dentara ,pe parcursul tratamentul cariilor profunde.
COMPOZITIE :
TempoDent contine ca principale componente oxid de zinc,sulfat de zinc si aditivi. Materialul este produs pentru a fi utilizat in matrici biologice agresive la temperaturi cuprinse intre 32C si 42C (in cavitate bucala la temperaturi cuprinse intre 36 si 38C si umiditate 60-90 %) Instructiuni de folosire.
Se va folosi in cantitati mici in scopul modelarii cu ajutorul instrumentelor specifice.Materialul se intareste sub actiunea salivei dupa 30 minute . Insurubati strans capacul dupa utilizare . 
Depozitare :
A se mentine la loc uscat si racoros (5-25 C).Este posibila expunerea de scurta durata la temperaturi cuprinse intre –10si30 C Termen de expirare : 2 ani de la data manufacturarii. Atentie: Evitati contactul cu ochii.In caz contrar clatiti cu multa apa si solicitati medicul de specialitate.
Precautii : A se folosi cu maxima precautie la pacientii alergici la una din componentele produsului.
Efecte adverse : Daca conditiile de depozitare si transport sunt corespunzatoare si instructiunile de administrare sunt respectata ,nu exista efecte adverse.
Mod de prezentare : Pasta (cutie) 50 gr

99995 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category