Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

SILDENT

52,77 RON
cu TVA

Material stomatologic siliconic indicat pentru obturatii de canal monoradiculare si biradiculare cu configuratia osoasa complicata in zona apexului.Avind la baza hidroxiapatita stimuleaza ostiogeneza tesutului osos, biocompatibil, radiopac , obturatii cu conuri de gutta-percha.Acest nou sistem de obturare functioneaza cu gutta-percha la rece.

Quantity :
Stoc epuizat

Indicaţii:

Materialul stomatologic “SILDENT” este indicat pentru obturarea canalelor mono sau biradiculare cu configuraţia osului complicată în zona apexului.

Compoziţia/Caracteristici:

Produsul stomatologic SILDENT sistem: pastă - pastă . nuanţele albă şi galbenă care asigură indicarea omogenităţii obţinute după malaxarea pastelor.Pastele se malaxează în proporţii de 1:1 formînd o pastă elastică.În canalul radicular materialul se întăreşte timp 1-3 ore.La mărirea cantitaţii pastei de culoare albă în comparaţie  cu cantitatea pastei galbene timpul de lucru a preparatului se micşorează.

Compoziţia :

  • polidimetilsiloxan
  • Hidroxiapatit - care stimulează ostogineza ţesuturilor osoase
    • Iodoform - antiseptic cu acţiune de lungă durată
    • Radioopac,stabilizatori şi excipienţi cu conţinut de calciu

Materialul stomatologic SILDENT este indicat  şi pentru obturarea canalelor radiculare cu conuri de gutapercă.

SILDENT prezinta o usoara expansiune si adera foarte bine la conul de gutaperca (masterpoint) la fel de bine ca si la dentina. Astfel nu este nevoie de condensare, foarte consumatoare de timp.

ATENŢIE!  A nu se folosi în cazurile reactiilor alergice la iod.

Modul de flosire:

Pasta albă şi galbenă se malaxează pe plăcuţa de sticlă în proporţii egale cu spatula pîna obţinem o masă omogenă.

În canalul radicular uscat pregătit se întroduce cu ajutorul acului miller prima parte de pastă pregătită cu scopul prelucrării preventive a pereţilor canalului radicular.Dupa care cu acul lentulo la rotaţii mici completăm toata suprafaţa canalului radicular sau completăm cu con de gutapercă.Surplusul de pastă se înlătură,materialul se presează în canalul radicular cu un bulet de vată prelucrat cu oxid de zinc,se izoleză cu obturaţie de bază , după care se restaurează coroana dintelui.După utilizare se recomandă ca ambele tuburi să fie foarte bine închise.

Prezentare:

Tub x 7g pasta nuanta alba

Tub x 7 g pasta nuanta galbena

Pad pentru mixare.


Anunta-ma cand este disponibil
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

25 other products in the same category