Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

RESORTIN (Analog Forfenan)

111,00 RON 148,00 RON -25%
cu TVA

Resortin Kit + CLORAXID 5,25% ( GRATUIT) este folosit pentru tratamentul şi pentru obturarea antiseptică a canalelor radiculare infectate (pulpectomii partiale)

Quantity :

Resortin Kit + CLORAXID 5,25% ( GRATUIT) este folosit pentru tratamentul şi pentru obturarea antiseptică a canalelor radiculare infectate (pulpectomii partiale) Similaritati : Forfenan -Septodont

COMPOZITIE :

Lichid Terapeutic cu continut de formaldehide ; Lichid Catalizator pentru intarire ; Pulbere - contine resorcinol,oxid de xinc,filler radioopac ,dioxid de titan si dexamethasona (0,01 %) care diminueaza reactia de durere ulterioara obturatiei de canal si accelereaza procesul de adaptare al materialului de umplere din apex. Rezultatul amestecului lichidelor cu pulberea este o pasta moale care obtureaza complet canalul si care se intareste in 24 de ore. Rasina antiseptica resorcinol-formaldehida contine agenti de albire. Nu se recomanda inserarea pastei in cavitatea pulpara in spatele tesutului gingival ,datorita efectului de albire. Resortin Kit este produs pentru folosirea in matrici biologice agresive cu temperaturi cuprinse intre 32-42 C (in cavitatea bucala la temperaturi 36-38 C si umiditate 60-90 %) Instructiuni de folosire Pentru tratamentul antiseptic dupa extractia pulpei si premedicatie ,canalul trebuie bine uscat cu Lichidul Terapeutic ,evitand scurgerile . Pentru obturatia canalului se amesteca Lichidul Terapeutic (1 picatura) cu Lichidul Catalizator (1 picatura) in proportia 1:1. Adaugati Pulbere (2 masuri) si amestecati timp de 1 minut . Pasta trebuie introdusa in canal fara a parasi orificiul. Excesul de pasta va fi complet indepartat. Dupa utilizare ,inchideti bine recipientele cu materiale ,folosite.

Depozitare :

A se mentine la loc uscat si racoros (5-25 C). Termen de expirare : 3 ani de la data manufacturarii.

Mod de prezentare :

Lichid Terapeutic (sticla)- 5ml Lichid Catalizator (sticla) – 5ml Pulbere (cutie) – 10 gr Lingura pentru masurare Pad amestec

GRATUIT:

Lichid pentru clarirea canalelor. Substanta activa: hipoclorit de sodiu (5,25% clor activ)

Prezentare: CLORAXID 5,25% - 200ml

Efecte adverse :

Daca conditiile de depozitare si transport sunt corespunzatoare si instructiunile de administrare sunt respectata ,nu exista efecte adverse.

Atentie: Evitati contactul cu ochii.In caz contrar clatiti cu multa apa si solicitati medicul de specialitate.

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category