Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

CRESOTIN Tip Rockle's

96,00 RON 120,00 RON -20%
cu TVA

Antiseptic folosit in tratamentul canalelor dentare infectate, tratamentul pulpitelor acute, dar si ca agent antiseptic in timpul rezectiei apicale.

Quantity :
NOU

Antiseptic folosit in tratamentul canalelor dentare infectate, tratamentul pulpitelor acute, dar si ca agent antiseptic in timpul rezectiei apicale.

Contine :

-fenol,formaldehide – antiseptice .Actiunea lor are ca rezultat denaturarea proteinelor de microorganisme, fapt care furnizeaza proprietati antiseptice ,mumificare profunda si de asemenea sterilizarea canalului dentar.CresoTin lichid este produs pentru folosirea in matrici biologice agresive cu temperaturi cuprinse intre 32-42 C (in cavitatea bucala la temperaturi 36-38 C si umiditate 60-90 %) Indicatii de utilizare: CresoTin lichid este un antiseptic folosit : - in tratamentul canalelor dentare infectate - tratamentul pulpitelor acute - ca agent antiseptic in timpul rezectiei apicale .

Avantaje :

actiune antiseptica puternica mumificare profunda sterilizarea completa a canalelor dentare reducerea semnificativa a durerii, actiune anti-inflamatoare si anti-alergica sticluta prevazuta cu pipeta Instructiuni de folosire Cresotin lichid se aplica utilizand conuri de hartie absorbante sau bulete(mese) inguste ,saturate in prealabil cu lichid si usor presate pentru a evita scurgerea in preparatie.Se lasa in orificiul canalului dentar sub un pansament temporar timp de 2-3 zile Dupa aceasta perioada conurile sau buletele folosite se vor indeparta .Se recomanda sigilarea canalului steril cu Cresotin pasta .Dupa obturarea canalului este necesara izolarea cu ajutorul cimenturilor glasionomer si restaurarea coroanei dentare.

Efecte adverse :

Daca conditiile de depozitare si transport sunt corespunzatoare si instructiunile de administrare sunt respectata ,nu exista efecte adverse.

Depozitare :

A se mentine la loc uscat si racoros (5-25 C).

Termen de expirare : 3 ani de la data manufacturarii.

Mod de prezentare : Lichid (sticla)- 15ml

Atentie: Evitati contactul cu ochii.In caz contrar clatiti cu multa apa si solicitati medicul de specialitate.

99963 Produse

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category