Utilizăm fișiere tip cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență de utilizare. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu politica noastră de cookie-uri.

 HEMOSTATIC HAEMOGEL - FORTE

HEMOSTATIC HAEMOGEL - FORTE

46,06 RON 57,57 RON -20%
cu TVA

Gel pentru retracţie gingivală,hemostatic

Quantity :

Gel pentru retracţie gingivală,hemostatic

Indicatii/Caracteristici :

“Haemogel-forte” – sigur şi rapid. Cu gelul de retracţie Haemogel-forte obţineţi un sulcus deschis până la limitele coletului dentar.Retracţia este reversibilă , ţesuturile nu sunt traumatizate şi o anestezie suplimentară este inutilă.

Componentele care duc la retracţie şi grăbesc procesul de retracţie (clorura de aluminiu şi sărurile de fer) au efect astrigent şi hemostatic.

Acest procedeu înlătură inconvenientele cunoscute ale tehnicilor clasice de retracţie gingivală.

“Haemogel – forte” este indicat pentru  retracţiei gingivale , pansament hemostatic post extracţional, sîngerărilor capilare gingivale, prelucrarea buzunarilor parodontale , canalelor radiculare şi alveolare.

Retragerea gingiei are efect (timp de 30 min).

Folosirea gelului de retracţie “Haemogel - forte” înaintea scoaterii amprentei permite amprentarea exactă cu marcarea marginilor cervicale dinţilor preparaţi.

Compoziţia:

  • Clorură de aluminiu - hemostatic

  • cetrimide – acţiune bactericidă

  • săruri de fer  - grăbesc acţiunea de hemostază

  • gel de consistenţă.

Gelul “Haemogel – forte” nu este toxic, este simplu şi uşor de aplicat pentru un mai mare confort al medicului.Datorită conţinutului de săruri de fer colorează puţin gingia care după 1-2 zile îşi recapătă nuanţa iniţială.

Mod de utilizare:

De îndată ce gelul iese din canulă , conduceţil , în funcţie de adîncimea preparaţiei , cît mai aproape posibil şi paralel faţă de axa dintelui. În acest timp menţineţi contactul cu dintele. Aplicaţi gelul în jurul dintelui. După ce aţi aplicat o dată gelul în jurul dintelui, aşteptaţi aproximativ 1-2 minute. După două minute îndepărtaţi gelul cu ajutorul jetului de apă. Pentru a evita apariţia sîngerării evitaţi jetul de apă puternic, direct.Asiguraţi-vă încă o dată că gelul a fost îndepărtat complet. Uscaţi atent cu aer.

După utilizare îndepărtaţi canula din seringă. Aruncaţi canula şi închideţi seringa cu capacul original. Pentru a obţine un sulcus mai deschis şi sigur pînă la limitele coletului dentar se aplică fir pentru retracţie în jurul dintelui şi cu ajutorul instrumentelor încet şi cu precauţie se presează între dinte şi gingie.

Ca hemostatic capilar se foloseşte un bulete de vată dat cu gel şi se aplică pe gingie uşor presînd , după un minut se opreşte sîngerarea. Pentru prelucrarea  canalului radicular se întroduce gel în canal cu ajutorul conului de hirtie sau acului lentulo timp de 1 minut şi apoi se spală şi se usucă.

Prezentare:

Gel (seringa) 2 x 3 ml

100000 Produse

Anunta-ma cand este disponibil
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

8 other products in the same category