BELAGEL R

33,59 RON
cu TVA

“BELAGEL – R” – este indicat pentru dizolvarea depunerilor de tartru chiar şi pe cele subgingivale iar prin colorarea în albastru a tartrului facilitează efectuarea de detartraje complete şi la dinţii afectaţi de paradontoză.

Quantity :

Gel pentru dizolvarea depunerilor de tartru

Indicaţii:

“BELAGEL – R” – este indicat pentru dizolvarea depunerilor de tartru chiar şi pe cele subgingivale iar prin colorarea în albastru a tartrului facilitează efectuarea de detartraje complete şi la dinţii afectaţi de paradontoză.

Proprietăţi/Compoziţia:

“BELAGEL R”  - gelul conţine acid care dizolvă sărurile formate. În aşa fel avem posibilitatea de a nu afecta în timpul detartrajului ţesuturile tari şi mucoasa, ceea ce se întîmplă la metoda simplă de înlăturare a tartrului.

Conţine ulei de efir care dă o stare de prospeţime. Culoarea albastră a gelului ajută la contrastul smalţului cu mucoasa cavităţii bucale şi dă un mare ajutor medicului în timpul lucrului.

Aplicarea :

Izolăm dinţii de salivă. Se aplică cantitatea necesară pe depunerile dentare , evitînd contactul cu mucoasa . Menţinem 3,5 minute apoi înlăturăm tartrul. În caz de necesitate , repetăm procedura.

Prezentare:

seringa x 5 ml

100000 Produse
Produs nou

Produse speciale

truck

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI MAI MARI DE 450 LEI

return

LIVRARE IN 24 DE ORE GARANTAT

help

SERVICE RAPIDE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE LA TEL. +40 745 083 786

1 other product in the same category